• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   RTEÜ
  • Uzaktan Eğitim Ders Notları
  • Ardeşen Turizm Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • Sebzeler ve Meyveler Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   RTEÜ
  • Uzaktan Eğitim Ders Notları
  • Ardeşen Turizm Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • Sebzeler ve Meyveler Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Sebze ve Meyvelerin Besin Değerleri

Göster/Aç

Full Text / Tam Metin (689.8Kb)

Erişim

info:eu-repo/semantics/openAccess

Tarih

2025

Yazar

Hamzaoğlu, Fatmagül

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Özet

5. Hafta Ders Notu Konusu : Sebze ve Meyvelerin Besin Değerleri - Meyve Sebzelerin muhafaza yöntemleri

Bağlantı

https://hdl.handle.net/11436/10115

Koleksiyonlar

  • Sebzeler ve Meyveler Koleksiyonu [14]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Yönerge | Rehber | İletişim |

DSpace@RTEÜ

by OpenAIRE
Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

İstatistikler

Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Rehber|| Yönerge || Kütüphane || Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi || OAI-PMH ||

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@RTEÜ:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.