• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   RTEÜ
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   RTEÜ
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Quality changes of spotless shad during storage at different conditions

Thumbnail

Göster/Aç

Full Text / Tam Metin (503.1Kb)

Erişim

info:eu-repo/semantics/openAccess

Tarih

2016

Yazar

Koral, Serkan
Köse, Sevim
Yavuz, Fatma
Şen, Yunus Emre

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Künye

Koral, S., Kose, S., Yavuz, F., Sen, Y.E. (2016). Quality changes of spotless shad during storage at different conditions. Italian Journal of Food Science, 28(2), 230-247.

Özet

This study investigates the effect of using ice in combination with refrigeration on the sensory, physico-chemical and microbiological attributes of spotless shad during storage. Spotless shad kept in ice under refrigerated conditions had better sensory, physicochemical and microbiological quality as compared with control groups. the shelf life of samples kept at ambient temperature without ice was 2 days. Using ice and refrigeration only extended the shelf-life for 3 days and 4 days, respectively, while ice application with refrigeration further increased the shelf-life by 10 days. Physico-chemical and microbiological results usually supported sensory values. Histamine values were below EU (European Union) and FDA permitted levels for the shelf-life of fish.

Kaynak

Italian Journal of Food Science

Cilt

28

Sayı

2

Bağlantı

https://hdl.handle.net/11436/2669

Koleksiyonlar

  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [6011]
  • Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Koleksiyonu [163]
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [5260]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Yönerge | Rehber | İletişim |

DSpace@RTEÜ

by OpenAIRE
Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

İstatistikler

Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Rehber|| Yönerge || Kütüphane || Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi || OAI-PMH ||

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@RTEÜ:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.