dc.contributor.author | Kurtoğlu, İlker Zeki | |
dc.date.accessioned | 2022-04-04T11:04:40Z | |
dc.date.available | 2022-04-04T11:04:40Z | |
dc.date.issued | 2021 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11436/6228 | |
dc.description.abstract | İçsu Balıkları Yetiştiriciliği dersi 2. hafta ders notu | en_US |
dc.description.abstract | Konu : Alabalık yetiştiriciliği : su özellikleri. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | İçsu balıkları yetiştiriciliği : Alabalık yetiştiriciliği : su özellikleri | en_US |
dc.type | ectureNotes | en_US |
dc.contributor.department | RTEÜ, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Kurtoğlu, İlker Zeki | |
dc.relation.publicationcategory | Diğer | en_US |