Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKurtoğlu, İlker Zeki
dc.date.accessioned2022-04-04T11:04:40Z
dc.date.available2022-04-04T11:04:40Z
dc.date.issued2021en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11436/6228
dc.description.abstractİçsu Balıkları Yetiştiriciliği dersi 2. hafta ders notuen_US
dc.description.abstractKonu : Alabalık yetiştiriciliği : su özellikleri.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleİçsu balıkları yetiştiriciliği : Alabalık yetiştiriciliği : su özelliklerien_US
dc.typeectureNotesen_US
dc.contributor.departmentRTEÜ, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümüen_US
dc.contributor.institutionauthorKurtoğlu, İlker Zeki
dc.relation.publicationcategoryDiğeren_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster