Bölüm "RTEÜ, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü" Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed için listeleme
Toplam kayıt 24, listelenen: 21-24
-
Role of dietary antioxidants in neurodegenerative diseases: where are we standing?
(Bentham Science Publ Ltd, 2020)This review presents the potential effects of dietary antioxidants on neurodegenerative diseases. the relationship between autoimmunity and antioxidants. and their preventive effect on neurodegenerative diseases are ... -
Tabak prezantasyonunun kötü görünümlü yiyeceklerin kabulüne etkisi: Şırdan örneği
(2022)Bu çalışma, görünümü sebebiyle tüketimi tercih edilmeyen yemeklerin estetik değeri bulunan sunumlar yoluyla kabulünün artırılmasını ele almaktadır. Bu kapsamda kötü görünümlü yemekleri temsilen şırdan dolması, yenilikçi ... -
Tomato polyphenolics: Putative applications to health and disease
(Elsevier, 2018)Tomato and its products are valuable sources of polyphenols, including naringenin chalcone, rutin, quercetin, chlorogenic acid, caffeic acid, naringenin, kaempferol-3-rutinoside, p-coumaric acid, ferulic acid, and kaempferol, ... -
Variation in secondary metabolites in a unique set of tomato accessions collected in Turkey
(Elsevier Sci Ltd, 2020)In this study, 50 tomato landraces grown in Turkey were investigated in terms of their secondary metabolite profiles. Each accession was planted in 2016 and 2017 in 3 replicates in an open field. in this study, color, pH ...