Yayıncı "Gümüşhane Üniversitesi" Turizm İşletmeciliği Bölümü Koleksiyonu için listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Gastronomi turizmi kapsamında lezzetin izinde kokulu üzüm
(Gümüşhane Üniversitesi, 2022)Anadolu, binlerce yıllık geçmişiyle üzümün anavatanı ve gen merkezi konumundadır. Bu coğrafyada yaşayan her medeniyet üzümü ve üzümden elde ettikleri ürünleri mutfak kültürlerinin içine almışlar ve mutfak kültürlerini ... -
Yerel halkın turizme ilişkin tutumlarına yönelik bir araştırma: Huser yaylası örneği
(Gümüşhane Üniversitesi, 2021)Turizm, farklı sektörlerde gelişme imkânı bulunmayan kırsal bölgelerin kalkınması için dikkate değer bir potansiyel taşımaktadır. Ancak böyle bir gelişme için adım atılmadan önce yerel halkın görüş ve desteğinin alınması ...