Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Quality changes and shelf-life of cultured and wild hot-smoked mediterranean horse mackerel (trachurus mediterraneus, steindachner, 1868) at frozen storage (-20±2°C)
(2015)
Tütsüleme dünyada hem balık hem de et ürünlerinde kullanılan geleneksel bir koruma yöntemidir. Günümüzde tütsülenmiş balıklar kendilerine özgü tat ve aromanın yanı sıra uzun raf ömrüne sahip olmalarından dolayı da çokça ...
Reproduction biology of the Garfish, Belone euxini Günther, 1866 (Belonidae: Belone) in the Southeast Black Sea
(Central Fisheries Research Inst., 2014)
Zargana balığının (Belone euxini) üreme biyolojisini belirlemek ve bu özelliklerin diğer popülasyonlardan farkını tanımlamak için Güneydoğu Karadeniz’de Aralık 2011 ve Temmuz 2013 tarihleri arasına aylık örneklemeler ...
Farklı paketleme yöntemlerinin Tirsi (Alosa immaculata Bennett, 1838) marinatlarındaki mikrobiyolojik ve biyojenik amin değişimlerine etkisi
(2017)
Bu çalışmada, marine edildikten sonra farklı şekillerde paketlenip 4±1 °C’de muhafaza edilen tirsi (Alosa immaculata, Bennett, 1838) filetolarında biyojenik aminlerin ve mikrobiyolojik değişimlerin belirlenmesi amaçlanmıştır. ...