• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Ara 
  •   RTEÜ
  • Ara
  •   RTEÜ
  • Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ara

Gelişmiş Filtreleri GösterGelişmiş Filtreleri Sakla

Filtreler

Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.

Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5

  • Sıralama Seçenekleri:
  • İlgililik
  • Başlık Artan
  • Başlık Azalan
  • Yayın Tarih Artan
  • Yayın Tarihi Azalan
  • Sayfa Başına Sonuç:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Küçük Resim

Cıva II klorür'ün farklı sıcaklık ve sertlik derecelerinde gökkuşağı alabalıkları (Oncorhynchus mykiss) üzerine olan akut toksisitesinin belirlenmesi 

Terzi, Ertuğrul (Rize Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Su Ürünleri Anabilim Dalı, 2009)
Bu çalışmada son yıllarda sucul ortamlarda önemli bir problem oluşturan Civa II Klorür (HgCl2)'ün Gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) (4,79±0,16g; 7,38±0,24 cm) üzerindeki akut toksik etkisi ve bu toksik etkinin su ...
Küçük Resim

Assesment of trace elements in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) cultured in the marine aquaculture cages on the Black Sea Coast 

Verep, Bülent; Akın, Şenol; Mutlu, Cengiz; Apaydın, Gökhan; Ertuğral, Birol; Çevik, Uğur (2007)
The concentrations of trace elements were determined in various tissues (internal organs, liver, abdominal and dorsal muscle) of individuals of cultured fishes obtained from two marine cage farms located on the coasts of ...
Küçük Resim

Development and situation of trout culture in turkey 

Canyurt, Mehmet Ali; Akhan, Süleyman (Jelgava : Latvia University of Agriculture, 2009)
The production of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) is developing and it is most cultured finfish species in Turkey. It was first introduced in Turkey in the mid 1970s from Italy. In the following years, culture studies ...
Küçük Resim

Effects of organic and synthetic carotenoids on the sensory quality and chemical composition of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss, W. 1792) 

Erdem, Mehmet Emin; Yeşilayer, Nihat; Kaba, Nilgün (2009)
The chemical qualities and sensory properties of rainbow trout given diets containing red pepper (Oleoresin paprika) extract, gammarus powder, commercial astaxanthin and canthaxanthin over a 2 month period were compared ...
Küçük Resim

Effect of dietary vitamin E on the sperm quality of rainbow trout (Onchorynchus mykiss) 

Canyurt, Mehmet Ali; Akhan, Süleyman (Wiley, 2008)
Vitamin E is a fat-soluble vitamin that consists of a group of tocopherols and tocotrienols with a hydrophobic character. It has a major function in its action as a lipid antioxidant to protect the polyunsaturated membrane ...



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

Keşif

YazarAkhan, Süleyman (2)Canyurt, Mehmet Ali (2)Akın, Şenol (1)Apaydın, Gökhan (1)Erdem, Mehmet Emin (1)Ertuğral, Birol (1)Kaba, Nilgün (1)Mutlu, Cengiz (1)Terzi, Ertuğrul (1)Verep, Bülent (1)... Daha FazlaAnahtar Kelime
Rainbow trout (5)
Aquaculture (2)Carotenoid (1)Chemical composition (1)Concentration (1)Cıva (II) klorür çözeltisi (1)Fertilization (1)Fish farming (1)Freshwater fish (1)Gökkuşağı alabalığı (1)... Daha FazlaYayın Tarihi2009 (3)2007 (1)2008 (1)Mevcut Dosya(lar)Tam Metni Olanlar (5)

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Rehber|| Yönerge || Kütüphane || Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi || OAI-PMH ||

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@RTEÜ:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.