Güncel Gönderiler: Fen Edebiyat Fakültesi
Toplam kayıt 75, listelenen: 21-40
-
Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar
(2025)10. Hafta Ders Notu Konusu : Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar -
Gıdalarda Sterilizasyon (Isı Uygulamaları ve Diğerleri) ve Mikrobiyal Bozulmanın Nedenleri
(2025)9. Hafta Ders Notu Konusu : Gıdalarda Sterilizasyon (Isı Uygulamaları ve Diğerleri) ve Mikrobiyal Bozulmanın Nedenleri -
Gıdalarda Bulunan Küfler, Maya, Protozoa ve Virüsler
(2025)8. Hafta Ders Notu Konusu : Gıdalarda Bulunan Küfler, Maya, Protozoa ve Virüsler -
Gıdalarda İndikatör Mikroorganizmalar
(2025)6. Hafta Ders Notu Konusu : Gıdalarda İndikatör Mikroorganizmalar -
Gıdalarda Bulunan Önemli Bakteriler
(2025)5. Hafta Ders Notu Konusu : Gıdalarda Bulunan Önemli Bakteriler -
Gıdaya Mi̇krobi̇yal Bulaşma Kaynakları
(2025)4. Hafta Ders Notu Konusu : Gıdaya Mi̇krobi̇yal Bulaşma Kaynakları -
Mikroorganizmaların Gelişimi Üzerine Etkili Faktörler 2
(2025)3. Hafta Ders Notu Konusu : Mikroorganizmaların Gelişimi Üzerine Etkili Faktörler 2 -
Mikroorganizmaların Gelişimi Üzerine Etkili Faktörler
(2025)2. Hafta Ders Notu Konusu : Mikroorganizmaların Gelişimi Üzerine Etkili Faktörler -
Türk Halk Edebiyatı Anlatım Türleri Ders İzlencesi
(2025)Türk Halk Edebiyatı Anlatım Türleri Ders İzlencesi