dc.contributor.author | Bozdeveci, Arif | |
dc.date.accessioned | 2025-06-20T07:54:38Z | |
dc.date.available | 2025-06-20T07:54:38Z | |
dc.date.issued | 2025 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11436/10490 | |
dc.description.abstract | 14. Hafta Ders Notu Konusu : Gıda Güvenliği ve HACCP Kuralları | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Gıda Güvenliği ve HACCP Kuralları | en_US |
dc.type | ectureNotes | en_US |
dc.contributor.department | RTEÜ, Fen - Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Bozdeveci, Arif | |
dc.relation.publicationcategory | Diğer | en_US |