Ara
Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6
Effects of selection for body weight and egg production on egg quality traits in Japanese quails (Coturnix coturnix japonica) of different lines and relationships between these traits
(2010)
Bu çalışma, 11 generasyon boyunca seleksiyon uygulanmış Japon bıldırcınlarında (Coturnix coturnix japonica) seleksiyonun yumurta ağırlığı, kabuk kalınlığı, kabuk ağırlığı, şekil indeksi, albumen indeksi, sarı indeksi ve ...
Determination of body weight and some carcass traits in Japanese quails (Coturnix coturnix japonica) of different lines
(2010)
Bu araştırmada, farklı hatlardaki Japon bıldırcınlarında (coturnix coturnix japonica) canlı ağırlık ve bazı karkas özelliklerinin belirlenmesi amaçlanmıştır. Materyal olarak beşinci hafta canlı ağırlığa göre yüksek canlı ...
Classification tree method for determining factors that affecting hatchability in chukar partridge (Alectoris chukar) eggs
(2010)
Bu çalışma, kınalı kekliklerde (Alectoris chukar) sınıflandırma ağacı yöntemi (CTM) kullanılarak çıkış gücüne etki eden bazı dış yumurta özelliklerinin etkilerini araştırmak için yürütülmüştür. 90 dişi keklikten 1193 yumurta ...
The differences in some production and clutch traits in divergently selected Japanese quails
(2010)
Bu çalışmanın amacı Japon bıldırcınlarında canlı ağırlık için iki yönlü seleksiyonun bazı verim özellikleri üzerine etkisini araştırmaktır. Aynı bıldırcın populasyonundan 5 generasyon farklı yönlerde selekte edilerek elde ...
A simultaneous mobile e-learning environment and application
(2010)
The purpose of the present study was to design a mobile learning environment that enables the use of a teleconference application used in simultaneous e-learning with mobile devices and to evaluate this mobile learning ...
Variation in capsaicin contents of different Capsicum species and lines by varying drying parameters
(Elsevier, 2010)
Capsaicin is a pungent capsaicinoid and is the main therapeutic and flavoring compound of Capsicum pepper species. Capsicum species have an important place in world spice production and markets. They are adapted to warm ...