• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   RTEÜ
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   RTEÜ
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effects of different feed and temperature conditions on growth, meat yield, Survival Rate, feed conversion ratio and condition factor in Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fingerlings

Thumbnail

Göster/Aç

Full Text / Tam Metin (454.5Kb)

Erişim

info:eu-repo/semantics/openAccess

Tarih

2010

Yazar

Karabulut, Huriye Arıman
Yandı, İlhan
Aras, N. Mevlüt

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Künye

Karabulut, H.A., Yandı, İ., Aras, N.M. (2010). Effects of different feed and temperature conditions on growth, meat yield, Survival Rate, feed conversion ratio and condition factor in Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fingerlings. Journal of Animal and Veterinary Advances, 9(2), 2818-2823.

Özet

In this study, we investigated effects of different feeds (live food (Artemia+Drosophila sp.), wet feed (Spleen+Liver) and commercial feed) and different water temperatures (9.10±0.85 and 15.00±0.50°C) on meat yield, Survival Rate (SR), Feed Conversion Ratio (FCR), Condition Factor (CF) and growth in Rainbow trout, Oncorhynchus mykiss (Walbaum) fingerlings. The fingerlings had 0.23±0.04 g mean initial weight. The study lasted a total of 16 weeks and carried out according to completely randomized factorial experimental design (3X3X2). At the end of the experimental period, final weights of fish having about the same initial weights showed big differences. The highest final weight was 13.05±0.21 g from the higher temperature and commercial feed group. The differences between the groups were found statistically significant (p<0.05). In terms of feed conversion ratio, very different values were observed among the groups and their differences were also statistically significant (p<0.01). At the end of research, carcass weights differences between the results of the commercial feed, wet feed and live food groups were statistically significant (p<0.05). In terms of condition factor values, the differences between the groups were insignificant. In terms of Hepatosomatic (HSI) and Viscerasomatic (VSI) indices the differences between the results of the groups were found statistically significant (p<0.05). © Medwell Journals, 2010.

Kaynak

Journal of Animal and Veterinary Advances

Cilt

9

Sayı

22

Bağlantı

https://doi.org/10.3923/javaa.2010.2818.2823
https://hdl.handle.net/11436/3715
https://apps.webofknowledge.com/full_record.do?product=WOS&search_mode=GeneralSearch&qid=4&SID=C6rUZIvQueGfCY1L3zE&page=2&doc=18

Koleksiyonlar

  • DNZF, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Koleksiyonu [102]
  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [5931]
  • SUF, Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü Koleksiyonu [160]
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [5260]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Yönerge | Rehber | İletişim |

DSpace@RTEÜ

by OpenAIRE
Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

İstatistikler

Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Rehber|| Yönerge || Kütüphane || Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi || OAI-PMH ||

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@RTEÜ:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.