Konu "Raf Ömrü" için Fen Bilimleri Enstitüsü listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Alabalık atıklarından elde edilen toz protein hidrolizatı ile kaplanmış alabalık filetolarının soğukta depolanması esnasındaki bazı kalite değişimlerinin belirlenmesi
(Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Su Ürünleri Anabilim Dalı, 2016)Bu çalışmada, Gökkuşağı alabalığının fileto şeklinde işlenmesi esnasında ortaya çıkan atıklardan (baş, omurga, yüzgeçler ve deri) toz protein hidrolizatı elde etmek ve bu hidrolizat ile kaplanmış fileto gökkuşağı alabalıkların ... -
Yeşil çay katkılı yenilebilir kaplama uygulanan gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarındaki bazı kalite değişimlerinin belirlenmesi
(Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Su Ürünleri Anabilim Dalı, 2017)Bu çalışmada, alabalık atıklarından elde edilmiş toz protein hidrolizatı ve yeşil çay ekstraktı ile yapılan yenilebilir kaplama ile alabalık filetoları kaplanmış ve soğuk muhafaza (4±1 °C) koşullarında 13 gün boyunca meydana ...