Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Doğu Karadeniz Bölgesi’nden avlanan deniz salyangozunun (Rapana venosa Valenciennes, 1846) et verimi ve besin kompozisyonundaki mevsimsel değişim
(2017)
Bu çalışmada Doğu Karadeniz Bölgesinde ticari olarak avcılığı yapılan deniz salyangozunun (Rapana venosa) mevsime bağlı olarak et verimi, besin ve yağ asidi kompozisyonundaki değişimler incelenmiştir. Giresun, Trabzon, ...
Doğu Karadeniz'deki Kara Midyenin (Mytilus galloprovincialis Lamarck, 1819) Amino Asit ve Yağ Asidi Kompozisyonunun Mevsimsel Değişiminin Belirlenmesi
(2017)
Bu çalışmada, Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki kara midyenin mevsimlere bağlı olarak amino asit ve yağ asidi kompozisyonundaki değişimler incelenmiştir. Doğu Karadeniz Bölgesinde toplam 12 istasyondan tüplü ve serbest dalış ...
Farklı paketleme yöntemlerinin Tirsi (Alosa immaculata Bennett, 1838) marinatlarındaki mikrobiyolojik ve biyojenik amin değişimlerine etkisi
(2017)
Bu çalışmada, marine edildikten sonra farklı şekillerde paketlenip 4±1 °C’de muhafaza edilen tirsi (Alosa immaculata, Bennett, 1838) filetolarında biyojenik aminlerin ve mikrobiyolojik değişimlerin belirlenmesi amaçlanmıştır. ...