Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Quality changes and shelf-life of cultured and wild hot-smoked mediterranean horse mackerel (trachurus mediterraneus, steindachner, 1868) at frozen storage (-20±2°C)
(2015)
Tütsüleme dünyada hem balık hem de et ürünlerinde kullanılan geleneksel bir koruma yöntemidir. Günümüzde tütsülenmiş balıklar kendilerine özgü tat ve aromanın yanı sıra uzun raf ömrüne sahip olmalarından dolayı da çokça ...
The latest status and distribution of fishes in upper Tigris River and two new records for Turkish freshwaters
(2016)
Dicle Nehri'nin yukarı havzasının balık faunasını ortaya koymak amacıyla Haziran 2006 ve Kasım 2015 tarihleri arasında araştırma yapılmıştır. Araştırma sırasında 10 familyaya ait (Cyprinidae, Nemacheilidae, Sisoridae, ...
Güneydoğu Karadeniz’de Noctiluca scintillans (Macartney) Kofoid & Swezy dinamiği ve mesozooplanktona katkısı
(2018)
DOI: 10.26650/ASE201814Son yarım yüzyılda Karadeniz’de zooplankton kommunitelerinde önemli değişimler gözlenmiş, bazı türler hemen hemen kaybolurken, bazı türler artış göstermiştir. Bu türlerden biri olan heterotrofik ...