Yazar "Başçınar, Nadir" için Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Koleksiyonu listeleme
-
Quality changes and shelf life of cultured and wild hot-smoked mediterranean horse mackerel (Trachurus mediterraneus) at refrigerated (4 +/- 1 degrees C) conditions
Koral, Serkan; Tufan, Bekir; Başçınar, Nadir; Köse, Sevim (Taylor & Francis Inc, 2016)Mariculturing of horse mackerel is not known in the world. Additionally, limited studies exist on quality changes of smoked horse mackerel at refrigerated temperatures. Therefore, in this study, between 1+ and 2-year-old ... -
Quality changes and shelf-life of cultured and wild hot-smoked mediterranean horse mackerel (trachurus mediterraneus, steindachner, 1868) at frozen storage (-20±2°C)
Koral, Serkan; Tufan, Bekir; Başçınar, Nadir; Köse, Sevim (2015)Tütsüleme dünyada hem balık hem de et ürünlerinde kullanılan geleneksel bir koruma yöntemidir. Günümüzde tütsülenmiş balıklar kendilerine özgü tat ve aromanın yanı sıra uzun raf ömrüne sahip olmalarından dolayı da çokça ...