Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Quality changes and shelf-life of cultured and wild hot-smoked mediterranean horse mackerel (trachurus mediterraneus, steindachner, 1868) at frozen storage (-20±2°C)
(2015)
Tütsüleme dünyada hem balık hem de et ürünlerinde kullanılan geleneksel bir koruma yöntemidir. Günümüzde tütsülenmiş balıklar kendilerine özgü tat ve aromanın yanı sıra uzun raf ömrüne sahip olmalarından dolayı da çokça ...
Doğu Karadeniz’de İstavrit (Trachurus mediterraneus Steindachner, 1868) balığının yaş, büyüme parametreleri ve ilk eşeysel olgunluk boyunun belirlenmesi
(2023)
Doğu Karadeniz’deki istavrit (Trachurus mediterraneus) populasyonunun bazı temel
parametrelerinin belirlenmesi amaçlanan bu çalışma, Eylül 2019-Ağustos 2020 tarihleri arasında
yürütülmüştür. 12 aylık örnekleme sonucunda ...