Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
RTEÜ
Uzaktan Eğitim Ders Notları
Ardeşen Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Sebzeler ve Meyveler Koleksiyonu
Öğe Göster
RTEÜ
Uzaktan Eğitim Ders Notları
Ardeşen Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Sebzeler ve Meyveler Koleksiyonu
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Sebze ve Meyvelerin tanımı ve sınıflandırılması/Satın alınırken dikkat edilecek hususlar
Göster/
Aç
Full Text / Tam Metin (690.3Kb)
Erişim
info:eu-repo/semantics/openAccess
Tarih
2025
Yazar
Hamzaoğlu, Fatmagül
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
1. Hafta Ders Notu Konusu : Sebze ve Meyvelerin tanımı ve sınıflandırılması/Satın alınırken dikkat edilecek hususlar
Bağlantı
https://hdl.handle.net/11436/10111
Koleksiyonlar
Sebzeler ve Meyveler Koleksiyonu
[14]
|
Yönerge
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@RTEÜ
by OpenAIRE
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Kurum Yazarına Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Kurum Yazarına Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
İstatistikler
Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle