dc.contributor.author | Hamzaoğlu, Fatmagül | |
dc.date.accessioned | 2025-05-07T06:54:51Z | |
dc.date.available | 2025-05-07T06:54:51Z | |
dc.date.issued | 2025 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11436/10111 | |
dc.description.abstract | 1. Hafta Ders Notu Konusu : Sebze ve Meyvelerin tanımı ve sınıflandırılması/Satın alınırken dikkat
edilecek hususlar | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Sebze ve Meyvelerin tanımı ve sınıflandırılması/Satın alınırken dikkat edilecek hususlar | en_US |
dc.type | ectureNotes | en_US |
dc.contributor.department | RTEÜ, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Hamzaoğlu, Fatmagül | |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı | en_US |