Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorHamzaoğlu, Fatmagül
dc.date.accessioned2025-05-07T06:54:51Z
dc.date.available2025-05-07T06:54:51Z
dc.date.issued2025en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11436/10111
dc.description.abstract1. Hafta Ders Notu Konusu : Sebze ve Meyvelerin tanımı ve sınıflandırılması/Satın alınırken dikkat edilecek hususlaren_US
dc.language.isoturen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleSebze ve Meyvelerin tanımı ve sınıflandırılması/Satın alınırken dikkat edilecek hususlaren_US
dc.typeectureNotesen_US
dc.contributor.departmentRTEÜ, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüen_US
dc.contributor.institutionauthorHamzaoğlu, Fatmagül
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanıen_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster