Yayın tarihi için Biyoloji Bölümü listeleme
Toplam kayıt 14, listelenen: 1-14
-
Mikroorganizmaların Gelişimi Üzerine Etkili Faktörler
(2025)2. Hafta Ders Notu Konusu : Mikroorganizmaların Gelişimi Üzerine Etkili Faktörler -
Mikroorganizmaların Gelişimi Üzerine Etkili Faktörler 2
(2025)3. Hafta Ders Notu Konusu : Mikroorganizmaların Gelişimi Üzerine Etkili Faktörler 2 -
Gıdaya Mi̇krobi̇yal Bulaşma Kaynakları
(2025)4. Hafta Ders Notu Konusu : Gıdaya Mi̇krobi̇yal Bulaşma Kaynakları -
Gıdalarda Bulunan Önemli Bakteriler
(2025)5. Hafta Ders Notu Konusu : Gıdalarda Bulunan Önemli Bakteriler -
Gıdalarda İndikatör Mikroorganizmalar
(2025)6. Hafta Ders Notu Konusu : Gıdalarda İndikatör Mikroorganizmalar -
Gıdalarda Bulunan Küfler, Maya, Protozoa ve Virüsler
(2025)8. Hafta Ders Notu Konusu : Gıdalarda Bulunan Küfler, Maya, Protozoa ve Virüsler -
Gıdalarda Sterilizasyon (Isı Uygulamaları ve Diğerleri) ve Mikrobiyal Bozulmanın Nedenleri
(2025)9. Hafta Ders Notu Konusu : Gıdalarda Sterilizasyon (Isı Uygulamaları ve Diğerleri) ve Mikrobiyal Bozulmanın Nedenleri -
Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar
(2025)10. Hafta Ders Notu Konusu : Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar -
Gıda Kaynaklı Bakteriyel İntoksikasyonlar
(2025)11. Hafta Ders Notu Konusu : Gıda Kaynaklı Bakteriyel İntoksikasyonlar -
Gıda katkı maddeleri ve yapay tadlandırıcılar
(2025)12. Hafta Ders Notu Konusu : Gıda katkı maddeleri ve yapay tadlandırıcılar -
Mikrobiyoloji laboratuvarında genel kurallar ve mikrobiyolojik analiz yöntemleri
(2025)13. Hafta Ders Notu Konusu : Mikrobiyoloji laboratuvarında genel kurallar ve mikrobiyolojik analiz yöntemleri -
Gıda Güvenliği ve HACCP Kuralları
(2025)14. Hafta Ders Notu Konusu : Gıda Güvenliği ve HACCP Kuralları -
Gıda Güvenliği ve HACCP Kuralları 2
(2025)15. Hafta Ders Notu Konusu : Gıda Güvenliği ve HACCP Kuralları 2