Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
An analysis of the changes in food consumption frequencies before and during the COVID-19 pandemic: Turkey
(Mattioli 1885, 2021)
Caused by the SARS-CoV-2, the COVID-19 outbreak that has turned into a global pandemic has proved that many events that would have been deemed as elements of pure fiction can indeed become reality. Millions of people in ...
Yaşlı bakımı öğrencilerinin klinik uygulama deneyimlerinin niteliksel değerlendirilmesi
(Türk Tabipler Birliği, 2021)
öğrencilerin klinik uygulamalarının ilk ve son
günlerinde hissettiklerini ve deneyimlerini belirlemek
amacı ile yapılmıştır.
Gereç ve Yöntem: Çalışmanın evrenini Rize ilindeki
bir sağlık hizmetleri meslek yüksekokulunun ...
Kanser hastalarının beslenme alışkanlıkları
(Türkiye Klinikleri Yayınevi, 2021)
Amaç: Bu araştırma, kemoterapi alan kanser hastalarının tanı
öncesi ve sonrası beslenme alışkanlıklarının karşılaştırılması ve riskli
beslenme alışkanlıklarını belirlemek için Mart 2020-Temmuz 2020 tarihleri arasında ...