• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   RTEÜ
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   RTEÜ
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Hazelnut meal as a protein source in Russian sturgeon (acipenser gueldenstaedtii brandt, 1833) diets

Erişim

info:eu-repo/semantics/closedAccess

Tarih

2017

Yazar

Karabulut, Huriye Arıman
Kurtoğlu, İlker Zeki
Altaş, Samet

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Künye

Karabulut, H.A., Kurtoğlu, İ.Z. & Altaş, S. (2017). Hazelnut meal as a protein source in Russian sturgeon (acipenser gueldenstaedtii brandt, 1833) diets. Fresenius Environmental Bulletin, 26(2A), 1554-1559.

Özet

The uses of hazelnut meal in Russian sturgeon (Acipenser gueldenstaedtii) diets were investigated. Hazelnut meal used in three different concentrations: I. Group (control) 0% HM, II. Group 15% HM and III. Group 45% HM, respectively. At the beginning of the study, mean fish weight were 225.58 +/- 0.38 g. Each group had three replicates, and each replicate had 12 individuals. Experiment was carried out for 3 months. Experimental diets were prepared as isonitrogenous (43% CP). At the end of the experiment, increased level of hazelnut meal in sturgeon diets led to decreased live weight gain, specific growth rate, feed conversion ratio and protein efficiency ratio. Final weight of fish for I. Group, II. Group and III. Group were 372.58 +/- 0.35 g, 328.42 +/- 0.40 g and 312.46 +/- 0.34 g, respectively. Greatest live weights were obtained in group I. Hazelnut meal, supplemented groups would be lower cost of production than control. Economic conversion ratio (ECR) of 45% III HM. Group (2.07 (sic) kg(-1)) would represent a saving of 1.60 (sic) kg(-1) compared to the control. Optimum dietary level of hazelnut meal for growth and feed conversion ratio obtained from quadratic regression was 15%, but when economic aspects were considered, the optimum dietary level was 45% hazelnut meal.

Kaynak

Fresenius Environmental Bulletin

Cilt

26

Sayı

2A

Bağlantı

https://hdl.handle.net/11436/2298

Koleksiyonlar

  • SUF, Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü Koleksiyonu [162]
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [5260]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Yönerge | Rehber | İletişim |

DSpace@RTEÜ

by OpenAIRE
Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

İstatistikler

Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Rehber|| Yönerge || Kütüphane || Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi || OAI-PMH ||

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@RTEÜ:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.