• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   RTEÜ
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   RTEÜ
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Different packaging methods effects on sensory quality and chemical criteria of marinated shad (Alosa immaculata, B., 1838)

Thumbnail

Göster/Aç

Full Text / Tam Metin (108.8Kb)

Erişim

info:eu-repo/semantics/openAccess

Tarih

2015

Yazar

Erdem, Mehmet Emin
Koral, Serkan
Işıdan, Sedef

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Künye

Erdem, M.E., Koral, S., Isıdan, S. (2015). Different packaging methods effects on sensory quality and chemical criteria of marinated shad (Alosa immaculata, B., 1838). Italian Journal of Food Science, 27(3), 330-335.

Özet

In this study the sensory and chemical parameters of marinated shad (Alosa immaculata, Bennett, 1838) were determined. Fish were marinated with different package methods (in brine, oil and vacuum packed) and stored at 4 +/- 1 degrees C. During the storage period, diffusion of proximate composition, acetic acid and sodium chloride into the fish fillets were determined. At the end of 7 months storage period, TVB-N were 8.05, 16.81 and 17.56 (mg/100 g), TMA were 2.28, 2.53 and 2.73 (mg/100 g), TBA were 7.08, 7.13 and 6.05 (mg malonaldehyde/kg) and pH were 4.42, 4.72 and 4.77 for brine, oil and vacuum packed samples, respectively. Throughout the storage period, effect of different package methods on TVB-N, TMA, TBA, pH, aw, acetic acid, sodium chloride and sensory issues were significant (p<0.05).

Kaynak

Italian Journal of Food Science

Cilt

27

Sayı

3

Bağlantı

https://hdl.handle.net/11436/2954

Koleksiyonlar

  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [6011]
  • Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Koleksiyonu [163]
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [5260]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Yönerge | Rehber | İletişim |

DSpace@RTEÜ

by OpenAIRE
Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

İstatistikler

Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Rehber|| Yönerge || Kütüphane || Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi || OAI-PMH ||

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@RTEÜ:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.