Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
A study of food poisoning cases in turkey from 2016 to 2020 according to the written and visual media
(Sidas Medya, 2021)
This study aims to examine and statistically analyze the cases of food poisoning in Turkey between 2016 and 2020,
and the number of people affected by these cases. The data on food poisoning were obtained from news ...
The impact of the covıd-19 pandemic on the frequency of food consumption
(2021)
This study aimed to statistically analyze the change in the frequency of food consumption in the
pre-and during the COVID-19 pandemic period in terms of the demographic characteristics of
individuals. In this context, a ...
Kanser hastalarının beslenme alışkanlıkları
(Türkiye Klinikleri Yayınevi, 2021)
Amaç: Bu araştırma, kemoterapi alan kanser hastalarının tanı
öncesi ve sonrası beslenme alışkanlıklarının karşılaştırılması ve riskli
beslenme alışkanlıklarını belirlemek için Mart 2020-Temmuz 2020 tarihleri arasında ...
Çocuklar için üretilen bazı süt ve süt ürünlerinin selenyum (Se) düzeyleri ve risk değerlendirmesi
(Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü, 2022)
Amaç: Bu çalışmada okul öncesi/okul çağı çocukları için geliştirilerek/tasarlanarak Türkiye pazarında satışa sunulan bazı süt ve süt ürünlerinin selenyum (Se) düzeyleri araştırılmış, günlük Se maruziyeti tespit edilerek ...