Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
The Effect of Different Packaging Methods on Microbiological Quality Criteria and Changes in Biogenic Amines of Marinated Shad (Alosa immaculata, Bennett, 1838)
(Ankara Univ, Fac Agr, 2017)
In this study, it was aimed to determine the biogenic amines and microbiological changes of shad (Alosa immaculata, Bennett, 1838) fillets, which were marinated, differently packaged and stored at 4 +/- 1 degrees C. Total ...
Farklı paketleme yöntemlerinin Tirsi (Alosa immaculata Bennett, 1838) marinatlarındaki mikrobiyolojik ve biyojenik amin değişimlerine etkisi
(2017)
Bu çalışmada, marine edildikten sonra farklı şekillerde paketlenip 4±1 °C’de muhafaza edilen tirsi (Alosa immaculata, Bennett, 1838) filetolarında biyojenik aminlerin ve mikrobiyolojik değişimlerin belirlenmesi amaçlanmıştır. ...