Yazar "RTEÜ, Ardeşen Meslek Yüksekokulu, Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü" için TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu listeleme
-
The concept of halal recreation
Birinci, Muhammet Cenk; Karakuş, Yusuf (2022)The halal industry has developed rapidly in recent times. This development is seen in different areas such as halal travel, halal food, halal clothing, halal tourism. The fact that the concept of halal takes place in ... -
Çocuklar için üretilen bazı süt ve süt ürünlerinin selenyum (Se) düzeyleri ve risk değerlendirmesi
Başaran, Burhan (Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü, 2022)Amaç: Bu çalışmada okul öncesi/okul çağı çocukları için geliştirilerek/tasarlanarak Türkiye pazarında satışa sunulan bazı süt ve süt ürünlerinin selenyum (Se) düzeyleri araştırılmış, günlük Se maruziyeti tespit edilerek ... -
The impact of the covıd-19 pandemic on the frequency of food consumption
Başaran, Burhan; Pekmezci Purut, Hilal (2021)This study aimed to statistically analyze the change in the frequency of food consumption in the pre-and during the COVID-19 pandemic period in terms of the demographic characteristics of individuals. In this context, a ... -
A study of food poisoning cases in turkey from 2016 to 2020 according to the written and visual media
Başaran, Burhan (Sidas Medya, 2021)This study aims to examine and statistically analyze the cases of food poisoning in Turkey between 2016 and 2020, and the number of people affected by these cases. The data on food poisoning were obtained from news ...